DSC_2281-1

Tusen takk for et herlig samarbeid!

Først og fremst må vi gratulere Fontenehuset Bergen med en ny nettside! Behovet og ønsket for en oppfriskning av nettsiden har vært tilstede i dialogen fra start, og vi håper dere blir fornøyde med resultatet. 

Videre må vi takke for et fint og lærerikt samarbeid med alle medlemmene vi har møtt på Fontenehuset. Prosessen startet med en åpen og grundig dialog om hva Fontenehuset Bergen representerer og hvordan vi best kunne kommunisere dette på nettsiden. Deretter gjennomførte vi en Design Thinking workshop hvor alle fikk muligheten til å komme med innspill til innhold og struktur på nettsiden. En viktig del av Design Thinking-metodikken er samspillet mellom å “tenke alene” og å “tenke sammen”. Beslutninger blir tatt ved en demokratisk stemmeprosses. Vi skjønte fort at dette gikk hånd i hånd med den eksisterende grunnfilosofien til Fontenehuset. Det var derfor ekstra gøy å se at kreative prossesser som ofte karkteriserer oppstartsmiljøer også passet så godt inn i en ideell organisasjon som Fontenehuset. 

Selv om samarbeidet har pågått under en pandemi, og det ikke alltid har vært enkelt å planlegge fysiske møter for å gjennomføre workshops og fotodager, har vi alltid følt oss velkommen hos dere på Fontenehuset. Det er nettopp denne følelsen vi håper blir videreformidlet digitalt gjennom den nye nettsiden deres.

Takk for samarbeidet!

Mvh

Mlabs-teamet

DEL DETTE INNLEGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email