Fritidsprogram

Onsdagsåpent hver onsdag (15.30-20.00), og søndagsåpent (16-20) første søndag i måneden er en del av fritidsprogrammet på huset. 

På onsdagsåpent lager vi mat sammen og har det sosialt. Vi finner på ulike ting, blant annet spiller spill, quiz, ser film, finner på kreative aktiviteter, og noen ganger har vi så mye å snakke om at vi ikke rekker å finne på noe annet.

 

Når det er familliemiddag kan du som medlem ta med en gjest. (En venn, familliemedlem, en støttekontakt etc...)

Tur til Flåm - sommer 2019

Onsdag den 19. juni dro Fontenehuset på tur til Flåm hvor 30 medlemmer og 2 medarbeidere møtte opp på togstasjonen. For mange medlemmer og medarbeidere var det stort å se de mange fossefall og mektige utsiktspunkter på togreisen.

I Flåm ble det servert nydelig middag/lunsj med deilig dessert. Etter dette var det sightseeing i Flåm og deretteren fantastisk båttur gjennom sognefjorden hvor det var mange smil, latter og gode samtaler.

Flere medlemmer ga uttrykk for at denne turen til Flåm var helt fenomenalt å være med på, og det var stas å reise på tur med felleskapet fra huset.

Bergen City Marathon Stafett 2017

Fontenehuset Bergen stilte 29. april 2017 med et lag på Bergen City Marathon stafetten, 9 stk deltok og vi hadde en fantastisk dag. Innsatsen var utmerket, humøret og pågangsmotet var på topp. Under finner du bilder av denne fine og sporty gjengen. Godt jobbet alle sammen! Vi gleder oss allerede til neste år. 

  • w-facebook
  • Twitter Clean